20-08-11

Freddy Cordy en Marc Lambrecht Fotografie

 

 

IMG_3356_1-kopie.jpg

 

Freddy Cordy en Marc Lambrecht, Catergorie  Fotografie stellen deze week tentoon in de Steense molen in samenwerking met heemkundekring 't Schorre Steene.

IMG_3224.jpg

Freddy Cordy toont zowel kleur als zwart wit beelden in zijn geprefereerde onderwerpen, zoals Landschappen en Vogels.

Natuurfotografen Hoge Dijken, die hij jaren terug hielp oprichten , is zijn troetelkind te Oudenburg waar hij trouwens ook verblijft. Deze club houd in de eerste plaats de natuurlijke waarden hoog in het vaandel tijdens het fotograferen van dieren in het wild, manipuleren is uit den boze, waar ze zelfs dan wondermooie beelden kunnen voorleggen.
Freddy komt met een variatie aan zwart wit landschapfoto's van schotland en kleurige vogelfoto's naar de steense molen, gepresenteerd in kijkboeken en kaders.
E mail cordy dot freddy apestaartje skynet dot be

Website; www.nfhd.be

 

Marc Lambrecht , Een Oostends fotograaf, die een bijzonder actief lid is van het bekende fotoclub Het Spoor, toont ons zijn werken met Natuur en Landschappen als een rode draad door zijn fotografie, ook heeft hij een resem fotografisch vastgelegde momenten over de spoorwegen en de mens erom heen

Beiden zijn beheesterd door fotografie, en dat vind je terug in hun kwaliteitsvolle werken die je nu kan bezichtigen van 19 tot 25 augustus 2011 in de Steense molen.

 

IMG_3222-kopie.jpg

 

 

IMG_3358.jpg

Ondertussen was er enkele stappen verder een samenkomst van oude motoren , in een organisatie van de Oude Klepper Parade.

IMG_3278_1-kopie.jpg

Alle foto's van de Klepper Parade zijn te  vinden op volgende link; http://www.bloggen.be/oostende_evenementen/archief.php?ID...

Of een You Tube diamontage,     Klik Hier

 

De commentaren zijn gesloten.